Posted on

DC-Supply bygger containere fra bunden af. Det er muligt for dig at få bygget en individuel container efter dine behov, hvad end det er til private eller erhvervsmæssige formål. Yderligere hjælper de med container løsninger på 8 fod, 20 fod etc. til civile og militære kriterier.

Container muligheder til dig

Har du brug for hjælp i processen? Køb container fra DC-Supply, som også er specialist i moduler. Flere containere kan sættes sammen og skabe en modulbaseret løsning, hvilket kan åbne op for mange muligheder. Er det noget, som har interesse? Du kan læse lidt om deres portefølje fra eksisterende projekter på www.dc-supply.dk. De har nemlig skabt modulbaserede containere til et hav af formål. Rigtig mange virksomheder har benyttet deres service ifm. kontormoduler. Hvis virksomheden vokser hurtigt, er containere ofte en bedre løsning, så man kan følge med. Nybyg tager tid, imens kontormoduler i form af containere kan leveres relativt hurtigt. Hvis du vil vide mere, så kontakt DC-Supply, og klik ind på www.dc-supply.dk.

DC-Supply forhandler 8 fods containere

En mindre 8 fods container kan benyttes til mange formål. DC-Supply tilbyder f.eks. miljøcontainere på 8 fod. Med en miljøcontainer fra DC-Supply har du mulighed for opbevaring af alt fra kemikalier til maling og spildolie. Også minicontainere til alm. fragt af gods kan købes. En 8 fods container fra denne leverandør er bygget til at kunne benyttes i mange år. Ud over 8 fods containere, så sælges der også minicontainere på 6 samt 10 fod. DC-Supply kan også hjælpe med at specialbygge en model til dine behov. Hvis du vil vide mere om specialbyggede 8 fods minicontainere, så giver hjemmesiden dig nyttig info, men en samtale med en vejleder fra firmaet af er selvfølgelig at foretrække.

Du har en verden af muligheder, når du lader DC-Supply om at bygge din container. Hvad end det skal være en 8 fods minicontainer, eller du har brug for en stor model med en længde på 40 fod, så har hjemmesiden dc-supply.dk noget at tilbyde dig. Tag et kig forbi, og bliv inspireret af deres tidligere projekter.