Posted on

Børn imiterer voksne, og mange drømmer i løbet af deres barndom om at opføre bygninger og være med til at forme verden omkring dem. Og du kan give dem muligheden for at dyrke den interesse med kreativt legetøj!

Hos Legebyen.dk kan du købe et udvalg af forskellige produkter fra Plus Plus. Her kan du læse mere om, hvordan konstriktionslegetøjet kan gavne børn, og hvordan det også henvender sig til voksne.

Konstruktionslegetøj er godt for børns fantasi

Plus Plus er legetøj uden nogen fast funktion. Navnet kommer af formen, der ligner to plus’er, der er sat sammen. Brikkerne kan sammensættes og kombineres i et utal af former lige fra fine kongekroner til storslåede bygninger.

Konstruktionslegetøj giver børnene byggestenene til at være med, når der skal arbejdes. De får deres eget sikre værktøj, så de kan efterligne og øve sig. Plus Plus er godt for hjernens både logiske og kreative side, for mens børnene kan bygge lige det, de ønsker sig, skal de også finde ud af, hvordan de fører det ud i livet.

Plus Plus er fantastisk legetøj, som er sundt for hjernen og børnenes udviklingsevne. Hos Legebyen.dk finder du forskellige versioner lige fra større brikker, der er gode til de helt små, til pastelfarvede versioner til dig, der holder af æstetikken.

Plus Plus er for både børn og voksne

Både børn og voksne kan lege med legetøj som Plus Plus, for det er sund udfordring til alle aldre. Hjernen har altid brug for aktivering, og brikkernes størrelse gør dem desuden også velegnede til at træne og vedligeholde finmotorik.

Meget konstruktionslegetøj er elsket af alle aldre. Andet legetøj, der ligner Plus Plus, er for eksempel Magna-Tiles og LEGO. Byg dét, der tiltaler din fantasi, og giv dine børn muligheden for at lave deres eget, mens de voksne omkring dem arbejder på de virkelige versioner.

Kreativt legetøj er en god måde at opmuntre børn til at bruge deres fantasi og bygge deres egne ting. Jo mere specifikt et stykke legetøj er, desto sværere og mere begrænsende bliver det. Men det kun fantasien, der sætter grænser, når legetøjet er Plus Plus, som kan bygges i alle retninger og højder.

Uden et fast slutresultat, et særligt billede eller et bestemt formål, skal børnene selv finde ud af, hvordan den bedste byggeteknik er. Arkitekter og små ingeniører vil kunne bruge timevis i selskab med de små brikker, der rummer store muligheder – både nu og i fremtiden!