Posted on

BBN Shoppen fører et bredt udvalg inden for ATG dobbeltklæbende limoverføringstape, men også inden for andre typer lim og klæbestoffer i høj kvalitet og henvendt til erhverv. Der sælges dog også til private købende, som ønsker limprodukter og tapeprodukter af højeste standard. Klik ind på www.bbnshoppen.dk for at bestille og læse mere.

Lim og klæbestoffer til erhverv og private kunder – Højeste kvalitet

BBN Shoppen fører alt inden for lim og klæbestoffer heriblandt limpistoler. Webshoppen er lagerførende med et bredt udvalg fra nogle af de bedste mærker. Her falder tankerne især hen på tesa og 3M, hvor BBN Shoppen har en del underserier fra begge leverandører. Med 3M og tesa lim samt klæbestoffer opnår man det bedste resultat, som holder i længere tid end produkter fra konkurrenterne. BBN Shoppen tilbyder ikke blot de bedste produkter samt de stærkeste priser inden for tape og klæbeprodukter. Der tilbydes også vejledning på et højt fagligt niveau. Tag endelig kontakt til virksomheden, hvis du har spørgsmål. Du finder mere info om de forskellige klæbestoffer og lim samt kontaktoplysninger online på bbnshoppen.dk.

ATG dobbeltklæbende limoverføringstape forhandles hos BBN Shoppen

ATG dobbeltklæbende limoverføringstape er noget af den bedste tape på markedet. Køb både limpistol og dobbeltklæbende limoverføringstape på www.bbnshoppen.dk, der sælger ATG tape fra 3M Scotch serien af. Den avancerede akylklæbestofteknik fra 3M Scotch er i en klasse for sig selv. Med ATG dobbeltklæbende limoverføringstape er det nemt at sammenføje, montere, laminere og påsætte alt fra papir og plast til skum, træ og metal. 3M Scotch ATG limoverføringstape sælges til en rimelig meterpris, og selve limpistolerne sælges også til en skarp pris. Læs mere på bbnshoppen.dk, og køb tape til limoverføring af bedste standard.

Se udvalget af ATG dobbeltklæbende limoverføringstape på www.bbnshoppen.dk, der forhandler fra 3M Scotch serien i denne kategori. Du finder også alt andet inden for klæbestoffer og lim til private kunder og til erhverv. Husk også, at du altid kan søge vejledning hos eksperterne bag BBN Shoppen.