Posted on

Har du en byggevirksomhed? Når man arbejder med tunge maskiner, træplader og hammer, så er det klart, der skal noget næring indenbords. Ved længerevarende byggeprojekter eller hovedkvarterer i Århus og omegn vil en frokostordning være smart. Her kan du læse om Frokost+ og deres firmafrokost til erhverv i Århus såvel som Hinnerup, Randers, Galten og Hørning.

Frokostordning med spændende mad til døren på jeres arbejdsplads

Vi har en madpakkekultur i Danmark. I andre lande er denne måde at spise på ikke nær så populær, og man må da også indrømme, at det ikke altid er den mest spændende madpakke, som man får strikket sammen i farten. En nem løsning, der giver mere plads og ro i hverdagen, er en frokostordning. Frokost+ kan hjælpe jeres virksomhed, hvis I har adresse i Østjylland. Det betyder bl.a., at der tilbydes frokostordninger til Randers, Hinnerup, Hadsten og Skanderborg. Også helt nede ved Horsens er det muligt at tilmelde sig en frokostordning fra Frokost+. Det er en fordelagtig løsning, hvor de leverer maden i ægte emballage. Der kokkereres på højtryk for at skabe spændende, eksotisk, men også gammeldags dansk mad. I køkkenet bliver der lavet alt fra boller i karry til thailandske madoplevelser. Fordi hele verden inspirerer kokkene, der sørger for, at jeres frokostordning altid leverer op til høje krav og altid forbliver interessant.

Firmafrokost i Århus, som skaber stor tilfredshed

Århus er naturligvis samlingspunktet for mange af de største og mest anerkendte virksomheder i Østjylland. Derfor kører Frokost+ også Århus’ gader tynde for at komme ud til alle med den lækre mad. De har også tid til at komme ud til jer med kvalitets firmafrokost. Denne frokostordning er så småt ved at komme på folks læber. Mange erhverv i Århus har haft stor succes. Det handler om den gode mad, men en anden fordel er også samlingspunktet. Det giver noget samvær og sammenhold, der også kan mærkes væk fra middagsbordet, når man arbejder igennem for at udvikle firmaet og komme frem i branchen. Oplev selv alle de skjulte fordele ved firmafrokost som buffet samt portionsanretning.