Posted on

HomeX.dk er det bedste sted at gå på jagt, hvis du leder efter det perfekte fodboldmål eller et solidt løbehjul til voksne. De er kendt for store udvalg og konkurrencedygtige priser, og de forhandler kendte mærker, som er anerkendte for deres høje kvalitet.

Lang erfaring med at forhandle løbehjul til voksne – både trehjulede og til trick

HomeX.dk har solgt løbehjul helt siden 2004, så de må siges at være eksperter på området. De forhandler desuden løbehjul til voksne og børn, trick løbehjul og trehjulede løbehjul. Desuden kan du også finde alt, du har brug for, af ekstra tilbehør og beskyttelsesudstyr. De almindelige løbehjul til børn og voksen er oplagte som transportmiddel, og de fås i forskellige farver og størrelser. Trick løbehjulene er stærkere end almindelige løbehjul, så de kan holde til at lave stunts og hop på rampen, og de er desuden meget lette, så du kan få god fart på. På et almindeligt løbehjul kan det også gå hurtigt, hvis du for eksempel suser ned ad en bakke på et god underlag, og derfor anbefaler HomeX.dk beskyttelsesudstyr. Som minimum cykelhjelm, men også gerne knæ- og albuebeskyttere. På et trick løbehjul falder man altid mange gange, både som begynder og øvet, og her er beskyttelse et must, hvis man ikke skal slå sig alvorligt. Når du køber et løbehjul på homex.dk, får du altid fri fragt, og der er ovenikøbet ofte gode tilbud på alle produkter.

Find fodboldmål i plast, aluminium eller pulverlakeret stål på www.homex.dk

Vil du gerne kunne spille fodbold i haven med dine børn, kollegaer, venner eller naboer? Fodbold er en fantastisk sport hele året – du kan spille under langt de fleste vejrforhold, og du kan have det sjovt med spillet, uanset om du er helt ny på banen eller har spillet i halvtreds år. Hos HomeX.dk har de et stort udvalg af fodboldmål. Du kan få et fodboldmål i plast, som er ideelt, hvis målet skal være nemt at flytte, fx når du slår græs eller har brug for at placere fodboldbanen et andet sted. Plast er også et holdbart materiale, som kan tåle blæst, regn og frost. Et foldbart fodboldmål i alu er også et godt valg, hvis du gerne vil kunne flytte målet eller pakke det helt væk. På homex.dk kan du også købe fodboldmål med pulverlakeret stålramme, som er velegnet, hvis det skal benyttes ofte og af mange mennesker, for eksempel på boligkvarterets fællesareal. Du får altid gratis fragt og hurtig levering, når du bestiller hos HomeX.dk, og du kan være sikker på at få et solidt produkt.