Posted on

Har du lige bygget nyt badeværelse, eller kigger du bare generelt på forfriskende wellnessprodukter i højeste kvalitet, så du kan skabe en sand spaoplevelse derhjemme? Tag et kig hos Badeanstalten shoppen, og vælg nærende ansigtsolie, massageolie m.m. Hvis du ønsker forfriskende kropspleje med gode, naturlige og aromatiske ingredienser, vil du elske dette danske mærke. De har en fabrik med beliggenhed ved Aalborg, som arbejder på højtryk både med at udvikle og fremstille de bedste sæber, badesalte, håndsprit og barbersæbe. Se deres komplette, plejende katalog på www.badeanstalten.dk.

Køb vitaliserende og E-vitamin ansigtsolie direkte på badeanstalten.dk

Med Badeanstalten ansigtsolie får du nærende olier, der er spækket med de bedste ingredienser. De præsenterer tre forskellige olier til ansigt bl.a. med vitaliserende ingredienser eller med E-vitamin. Deres vitaliserende udgave kan også købes som et ansigtsserum. Lige meget du ønsker ansigtsserum eller ansigtsolie vil kvaliteten være høj. Hos Badeanstalten har de gjort sig umage med at fremstille ansigtsolie, der overholder selv de højeste kvalitetskrav. Der arbejdes dog altid med respekt for traditionerne. Selvom de ikke er bange for at skabe innovativt ansigtsserum, så arbejder Badeanstalten altid med sæbetraditioner i mente. Læs mere om deres produktionsfilosofi på badeanstalten.dk.

Behagelig massageolie – brug den også i badet

Også når det gælder massageolie, kan de levere varen. Deres forskellige massageolier er også mulige at benytte i badet. Det gør dem til kombineret massageolie og badeolie. Prøv bl.a. deres friske citrus massageolie. Den med ingefær er virkelig også skøn og kommer måske til at blive din favorit? Deres tredje variant er med lavendel, som rigtig mange også foretrækker. Du kan overveje at købe en af hver for at se, hvilken massageolie er bedst til dig. En af fordelene er nemlig, at hvis du køber badeolie, sæbe, badesalt m.m. fra webshoppen for over 499 kroner, så er der gratis fragt på ordren.

Der er både oplevelser i kategorierne med ansigtsolie og massageolie fra Badeanstalten, som sælges rundt omkring i danske butikker samt på badeanstalten.dk. Giv dig selv lidt forkælelse.