Posted on

Når du skal til at renovere eller bygge dit drømmehus, så husk også at overveje detaljerne. Med en New Yorker hjørnevæg vil man nemlig være i stand til at opnå et formidabelt udtryk. Denne gør også, at lyset bedre kan vandre. Også deres døre egner sig godt i hjemmet, men også i mødelokaler. Læs mere her i artiklen, og bliv inspireret på firstfloorcph.dk.

Skal du bygge nyt? Vælg en New Yorker hjørnevæg

Hos First Floor CPH kan de designe den perfekte New Yorker hjørnevæg til dine behov. Det er fordi, de på deres eget smedeværksted har mulighed for at tilpasse efter dit hus’ krumninger og karakter. Ved at lave en 3D plan vil de være i stand til at udarbejde den perfekte hjørnevæg. Det erfarne personale sørger for sikker implementering, og de varetager gerne alle opgaver i forbindelse med din nye New Yorker hjørnevæg. Hør mere om totalentreprise ved at kontakte First Floor CPH, og få passende vejledning. Deres hjemmeside indeholder også nogle gode billeder. Deres galleri er inspirerende at se på, og kan give dig nogle gode idéer i forhold til dine muligheder. Med en New Yorker hjørnevæg kan lyset nemlig vandre frit.

Flotte mødelokaler med hjælp fra www.firstfloorcph.dk

Skal du til at bygge et mødelokale? Så hent også inspiration på firstfloorcph.dk, der er eksperter i at skabe de perfekte mødelokaler med unikke karakteristika. De kan også hjælpe med kursuslokaler. Det er selvfølgelig vigtigt at give potentielle samarbejdspartnere og kunder et godt indtryk af din virksomhed. Derfor er det vigtigt at gøre noget ekstra ud af designet i mødelokalet. Du har måske andre ting at se til? First Floor CPH vil sagtens stå for hele opgaven. Deres ekspertise gør sig gældende, og du vil ende med et originalt og stilfuldt resultat, imens du bruger krudt på at vækste din virksomhed. Så kontakt First Floor CPH for at høre mere om kursuslokaler og mødelokaler. De designer gerne konferencerum på dit kontor i bedste kvalitet.