Posted on

Guldsmed Østergaard sælger smykker og ure. Skal du dekorere hjemmet, så vil et af de unikke Roman ure være at foretrække. Hvis man leder efter smykker og interiør, så er Georg Jensen altid et solidt mærke. Her kan du læse lidt om deres udvalg, og for yderligere viden, så besøg www.guldsmedoestergaard.dk.

Design til hjemmet fra Georg Jensen inkl. Moneyphant

Guldsmed Østergaard og deres sortiment byder dig velkommen med et af de mest velassorterede Georg Jensen udvalg på markedet. Det betyder en dejlig blanding af Georg Jensen ure, smykker og ting til hjemmet. Fordi mærket her har nemlig også skabt en del til boligen inkl. deres flotte Moneyphant. Deres lysestager kan fås i flere udgaver og mærket byder også på billedrammer, bestik, servietringe og andet i fantastiske design hos Guldsmed Østergaard. Det er et af de mest elskede mærker i Danmark, og det er også et af dem, som har sat os på verdenskortet. På www.guldsmedoestergaard.dk er der nok muligheder, hvad end du kigger på brugskunst, ure eller smykker fra Georg Jensen af.

Guldsmed Østergaard forhandler Roman ure af Arne Jacobsen

Et Roman ur er et rigtig flot designelement derhjemme. Arne Jacobsen Roman uret går godt an på væggen, men mærket her står også for armbåndsure. Køb unikke herreure og feminine dameure fra kollektionen. Du er velkommen forbi i Skive, hvor butikken ligger. Du kan f.eks. bestille online og afhente der. Samtidig kan du også bestille Arne Jacobsen Roman ure med fri fragt på guldsmedoestergaard.dk. Og det er uanset, om du bor i Skive, Viborg, Aarhus, Nyborg eller Nakskov. De leverer naturligvis til hele landet. Et ægte Roman ur fra Arne Jacobsen serien er den perfekte gave både til ham samt til hende. Det danske design egner sig også til firmagave, eller selvfølgelig også hvis du vil give dig selv noget lækkert. Kig både på vægure og armbåndsure til damer og herrer nu på www.guldsmedoestergaard.dk, og tjek også alle de forskellige brands ud online.

Guldsmed Østergaard og deres store udvalg af boliginteriør fra Arne Jacobsen Roman serien plus Georg Jensen er bestemt værd at kigge nærmere på, og det kan bestilles via guldsmedoestergaard.dk.