Posted on

Leder du efter en troværdig samarbejdspartner, der løser dine eller dit firmas problemer med pladsmangel? Hos FOCUS Moduler A/S har man mere end 30 års erfaring med produktion, transport og opstilling af pavilloner og modul byggeri. Når du investerer i modulleverancer herfra, er du derfor sikret professionelle løsninger, der kan skræddersys til dine behov.

Få et modul hus skræddersyet til dine behov

Et modul hus er perfekt til dig, der leder efter mere eller mindre midlertidige løsninger på pladsmangel af enhver art. Et modul hus egner sig nemlig til alt fra kontorer, butikker, beboelse eller institutioner, og det tilpasses selvfølgelig altid dets specifikke formål. Når du bestiller et modul hus fra FOCUS Moduler A/S, opdager du hurtigt, hvorfor mange mennesker ofte foretrækker modulbyggeri over mere traditionelt byggeri. Et modul hus kommer nemlig med en række fordele, som gør det til en investering, der er værd at overveje. Et modul hus er for eksempel utroligt fleksibelt at have med at gøre. Hele huset, eller dele deraf, kan nemlig relativt nemt flyttes eller udvides, skulle der blive behov for dette. Et modul hus er desuden ofte væsentligt billigere end traditionelt bygger, hvilket dog aldrig har indflydelse på kvaliteten. Modul huse er nemlig lige så solide som almindeligt byggeri, og de har også godt indeklima, sådan at din hverdag ubekymret kan nyde godt af lidt mere plads.

Også en kontorpavillon er en fleksibel løsning

En færdigbygget kontorpavillon er et andet eksempel på en af dine mange muligheder hos FOCUS Moduler A/S. Det professionelle firma har nemlig altid en kontorpavillon til rådighed på deres store lagerplads. Med en kontorpavillon fra denne danske producent, sikres du trygge og behagelige rammer om din arbejdsdag. En kontorpavillon kan nemlig tilpasses selv meget specifikke behov, sådan at din arbejdsplads altid imødekommes netop, der hvor I står. Har I allerede en kontorpavillon, udvides denne desuden nemt ved at sammenbygge to eller flere pavilloner. FOCUS Moduler A/S tilpasser og skræddersyr derfor nemt løsninger, og de gør det desuden gennem egen produktion. Produktion og installation af en kontorpavillon tilbydes også som totalentreprise. Vælger du denne service, tager FOCUS Moduler A/S hånd om alt fra produktion til tilslutning, og du behøver derfor bare at møde op, når nøglen overrækkes! En kontorpavillon udvikles og leveres derfor også på præcis den måde, du ønsker det, og er således en service, der altid tilpasses netop dig. Pavillonen er desuden fuldt udstyret med alt i IT- og netværksinstallationer, så du kan begynde at arbejde lige med det samme.

Få mere information om dine mange muligheder for alt, der gælder modulleverance på www.focusmoduler.dk.