Posted on

Ved taglægning eller facadebeklædning, bør det håndteres af en professionel. Det samme gælder også hvor det kommer fra. Tag derfor ind forbi Profilmetal A/S, der har lige det, du skal bruge, når det kommer til stålplader til facade og tag. Du kan finde et væld af forskellige design og varianter, så du kan få et tegl-look eller vælge en sinusplade.

Sinusplade P18 har op til 16 farvemuligheder

Søger du efter den rette sinusplade til taget, så kan Profilmetal A/S hjælpe. De har nemlig en sinusplade P18 i forskellige længder. Det betyder du kan vælge en sinusplade fra 100 cm op til 800 cm. Du kan altid være sikker på, at en sinusplade fra dem vil være i høj kvalitet til en god pris. Den er lavet, så den kan holde i mange år, netop så du ikke behøver at bekymre dig om dit nye tag. Du kan finde en sinusplade der vil passe helt perfekt til huset, garagen eller andre steder. De fås nemlig i flere forskellige farver. Der er faktisk helt op til 16 forskellige farver, du kan vælge mellem, så du vil være sikret det bedste resultat. Derudover kan du få op til 40 års garanti, hvis du vælger en sinusplade. Alt efter hvad der passer bedst ind i byggeplanerne, kan du få den leveret eller selv afhente din sinusplade fra butikken.

Stålplader til facade giver ridehallen den rette beklædning

 Leder du efter stålplader til facade, vil du finde lige det, du har brug for hos Profilmetal A/S. De har et bredt udvalg af forskellige typer stålplader til facade, så du kan få dækket facaden i det rette look. Du kan bl.a. finde ståltrapez VP19 og VP35 samt nogle plane plader. Du kan dermed være helt sikker på, at der vil være nogle stålplader til facade, der matcher dine ønsker og behov. Som med mange af deres andre produkter, kan du finde pladerne i flere forskellige farver, så du kan få et flot resultat, der matcher bygningen og taget bedst muligt. Den høje kvalitet garanterer at stålplader til facade vil holde i mange år, uanset om det er til skur, rideskolen eller andre steder, der har behov for en effektiv og god facade, med mange års holdbarhed. Du kan vælge stålplader til facade i standardmål eller tage kontakt til dem, hvis du har behov for specialmål. Lær mere om stålplader til facade på profilmetal.dk.

Profilmetal A/S sørger altid for produkter i høj kvalitet, uanset om det er plader til facade eller tag.