Posted on

Når hjemme skal varmes op med biobrændsel, så er det helt sikkert en god ide, at du tager ind forbi Jysk Biobrændsel. De har et bredt udvalg af forskellige typer biobrændsel, der bl.a. inkluderer træbriketter og piller. Nogle fører bl.a. Scandbio og Ekman træpiller, der begge er kendte for deres høje kvalitet med god brændværdi.

Hold varmen til vinter med Ekman træpiller

Huset skal være varmt henover vinteren, og ofte både efterår og forår. Selvom en dansk vinter kan være mild, skal der stadig pålidelig brændsel til. Med et stort udvalg af Ekman træpiller kan Jysk Biobrændsel garantere at levere effektivt og pålideligt brændsel. Du kan vælge at købe Ekman træpiller i løs vægt eller i sække. Vælger du sække, kommer de i 16 kg på paller a 896 kg. Bestiller du Ekman træpiller, er du altid sikker på at det forhandles under ENplus, der er den europæiske kvalitetsnorm. Dette betyder at alle Ekman træpiller lever op til strenge miljøkrav. Det betyder også at Ekman træpiller udelukkende er lavet af 100 % træ, der kommer fra savsmuld og spåner fra gran og fyr. Træet presses sammen under højt tryk, hvilket frigiver de naturlige bindeled i træet. Dette gør også at Ekman træpilker er både stabile og stærke, der sikrer den gode brændværdi. Alt dette er med til at Ekman træpiller er miljøvenligt biobrændsel. Lær mere om Ekman træpiller eller bestil det du har brug for hos jyskbiobrandsel.dk 

Brug Scandbio med god samvittighed

Du kan dog også finde de populære Scandbio træpiller hos Jysk Biobrændsel. Scandbio er et svensk mærke, der altid har tanke på kvalitet og miljø. Derfor producerer de også kun træpiller af FSC og PEFC certificerede produkter. For dem, er det utroligt vigtigt, at der bliver taget både hånd om miljøet og arbejdskraften bag. Det er de netop sikret med disse certificeringer. Scandbio fås i både 6 mm og 8 mm, så det er muligt for dig, at vælge den helt rigtige. Derudover kan du også bestille træpiller fra Scandbio i løs vægt eller på paller a 896 kg. De kommer i sække, der hver især vejer 16 kg. Vælger du løs vægt, er det også muligt at få Scandbio træpiller leveres direkte i silo, eller hvordan du ellers foretrækker det dem leveret. Uanset om du bestiller Scandbio privat eller til virksomheden, er det muligt at bestille hos jyskbiobrandsel.dk. Tag derfor ind forbi deres hjemmeside, hvor du kan lære meget mere om de produkter og mærker, de fører.