Posted on

Hos Jysk Biobrændsel finder man ét af landets største udvalg inden for bl.a. 6 mm piller fra Stora Enso. Hos samme forhandler har man også mulighed for at bestille fyringsolie, hvis man anvender denne type brændsel til at varme huset op. Uanset hvilken type, du ender med at bestille, er man både sikret et højt serviceniveau, når man bestiller hos den danske forhandler, og at kvaliteten er helt som den skal være.

Find fyringsolie nemt via jyskbiobrandsel.dk

Hos Jysk Biobrændsel finder man både billigere fyringsolie end hos mange konkurrenter, og samtidig bedre kundeservice end hos de fleste andre. Det betyder f.eks., at hvis man har spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende valg af fyringsolie, kan man altid regne med at kunne kontakte kundeservice på hjemmesiden, og få en uforpligtende snak om valg af fyringsolie, og forvente at få et venligt og fyldestgørende svar tilbage. Alt i alt et rigtig godt sted at bestille fyringsolie til privat og erhvervsbrug, der helt sikkert kan anbefales.

Stora Enso og deres træpiller hos Jysk Biobrændsel

Udover fyringsolie, er der naturligvis også en række andre gode produkter at finde i kataloget hos www.jyskbiobrandsel.dk. F.eks. en række af de bedste produkter fra Stora Enso kataloget. Her har man bl.a. mulighed for at bestille 6 mm piller med gratis levering, ligesom det gælder med fyringsolie. Stora Enso er svensk kvalitet, når det er bedst, og så lever mærket desuden op til særdeles skrappe miljøbeskyttelseskrav. Man kan derfor roligt købe Stora Enso piller og have god samvittighed, når man gør det.

Har du endnu ikke været en tur inde forbi den danske forhandler og kigget deres katalog inden for bl.a. Stora Enso, fyringsolie og en masse andre gode produkter igennem, kan du sagtens nå det endnu. Husk, at der er fri fragt i hele landet og sikker betaling.