Posted on

Normann Copenhagen er et populært dansk mærke, som tilbyder spisestole såvel som skamler og sofaborde – et brand, der sælges hos ILVA Max Jessen Terndrup. Her taler vi om et massivt sengehus, som også fører en lang række andre mærker inkl. Stressless og deres fantastiske lænestole. Det er netop de to brands, vi kommer til at kigge på her, men tøv ikke med at bladre de andre møbelproducenter igennem direkte på www.max-jessen.dk.

Møbler i bedste kvalitet fra Normann Copenhagen

Er du fan af Normann Copenhagen og de unikke, moderne design? Mærket bringer noget nyt og kreativt på banen ikke blot inden for møbler, men også brugskunst. På max-jessen.dk leverer de alt fra puder og pynteartikler til spiseborde og sofabordsæt. De populære Normann Form-spisestole passer perfekt ved køkkenspisepladsen. Du har to muligheder: Enten kan du bestille Normann Copenhagen-møbler på max-jessen.dk, eller du kan tage turen til Terndrup, hvor møbelhuset ligger. Sidstnævnte løsning er selvfølgelig mere relevant for dem med en kortere køretur, men ikke desto mindre kan den varmt anbefales. En ekspedient kommer til at have god tid til at hjælpe dig med at finde de rette møbler og give dig gode tips og tricks. Du kan også læse mere om Normann Copenhagen og deres møbler online eller ringe direkte til butikken.

Mærk komforten i en Stressless-lænestol eller -sofa

Bestil Stressless-stole hos ILVA Max Jessen Terndrup, der leverer et stort katalog fra dette brand, der slår hårdt på komforten. Det er stole til livsnyderen, der ikke vil gå på kompromis hverken på designet eller på møblets funktionalitet. Hos webshoppen forhandler de Stressless-spisestole, -lænestole, -hjørnesofaer, -spiseborde m.m. De unikke 3-personers-sofaer med motor og chaiselongsofaer er også inkluderet. Stressless-møbler er kun lig med topkvalitet. Du kan slappe helt af, når du handler Stressless-lænestole, -sofaer etc. på max-jessen.dk.

Leder du efter møbler fra Normann Copenhagen eller Stressless? Tag kontakt til ILVA Max Jessen Terndrup, og lad dem fortælle lidt mere om begge mærker. Eller kig hele udvalget igennem online, hvor du også finder møbler fra HAY, Tempur etc.