Posted on

BBN Nordic tilbyder vinduesfilm og solfilm. I stedet for at bygge komplet om med ny vinduer, så vil denne mere prisstærke løsning være en god ide at overveje. Dekorativt folie med logo samt installation heraf tilbydes også på bbnnordic.dk.

Vinduesfilm fra kvalitetsmærker på bbnnordic.dk

Der findes nogle favorable løsninger online hos BBN Nordic til de virksomheder, som ønsker at opgradere bygningen. Køb bl.a. vinduesfilm, der kontrollerer lysindfaldet. Hvis bygningen døjer med alt for skarp sol, så er solafskærmende vinduesfilm et stærkt valg, hvor der er besparelser at hente i forhold til udskiftning af ruder. BBN Nordic kan rådgive dit firma om vinduesfilm. De tilbyder også at montere vinduesfilm til institutioner og private hjem rundt omkring i hele Danmark. Det er vigtigt, at de får lov til at besigtige bygningen, inden monteringsprocessen påbegyndes. Nogle glastyper vil nemlig ikke være i stand til at understøtte solfilm. Kontakt dem i dag for mere viden og info om vinduesfilm.

Køb folie med logo, og styrk brandet, skab privatliv m.m.

Der er rigtig mange ting, man kan opnå med logofolie. Bestil folie med logo som f.eks. indeholder reklamer og/eller tekst via bbnnordic.dk. Høst seriøse branding gevinster i din bygning med logofolie fra BBN Nordic. De har allerede arbejdet en del med montering rundt omkring i hele DK. Se nogle eksempler på folie med logo online, og få inspiration til, hvad der er muligt for dig. BBN Nordic vil være i stand til at give dig den nødvendige rådgivning inden for logofolier med fokus på din opgave. Hver kunde har forskellige behov, og de vil så gå ind og analysere, hvad det bedste tilbud vil være for dig. Det kan varmt anbefales at tage kontakt til BBN Nordic for at få en snak om folie med logo.

BBN Nordic er autoriseret i salg og montering af produkter fra Notrax, 3M, tesa, Hammerglass m.fl., og de tilbyder alt fra vinduesfilm til folie med logo. Dekorationsfolie er nemlig blevet populært i kontorbygninger, men også i institutioner og sågar private hjem. Ring for at høre mere.