Posted on

Ønsker du at bygge et hjemmegym med kvalitetsudstyr? Det kan måske være, du er ved at bygge et decideret træningsrum som en tilbygning? Sidea.dk er et godt mærke, som har skabt fitness udstyr, der dækker størstedelen af behov. Det gælder bl.a. med alt fra power racks til træningsgulve. Inde på www.sidea.dk finder man også træribbe, kettlebells, ankelvægte, vægtstænger m.m.

Find den rette power rack, pull-up bar m.m. på www.sidea.dk

En power rack skal selvsagt være af en vis kvalitet. Den skal kunne holde til meget tunge belastninger, så man kan udføre helkropsøvelser med maksimum vægt. Hvis du er ambitiøs omkring styrketræning, så fortjener du også en power rack fra Sidea, hvor den høje kvalitet er i fokus. Hvis man står i en situation, hvor man skal til at bygge et home gym, men også hvis man er ved at bygge et nyt motionscenter op fra bunden af, eller man overtager en eksisterende bygning, så er Sidea.dk en side, der giver rigtig god værdi. Man får ganske enkelt nogle af de bedste power racks på markedet, men også andet udstyr, der holder bedre, og som føles godt at benytte. Bestil også wall bars, half racks og træringe til slyngetræning online. Samtidig finder du pull-up barer, parallel barer til dips og meget mere. Det er 100 % kvalitets udstyr til dem med de største ambitioner. Har du brug for hjælp til at vælge power rack? Kontakt personalet.

Træningsgulv af tatami

Tatami er et rigtig fint underlag, når man kigger efter et træningsgulv. Så hvis du står og skal til at købe træningsgulv til dit nye home gym, vil tatami fra Sidea.dk være oplagt. Disse er nemme at flette sammen, så du kan få lige så mange kvadratmeter, du har behov for. Det er vigtigt med ordentligt kvalitetsunderlag. Et træningsgulv skal kunne holde til den daglige trafik. Med tatami fra mærket her er kvaliteten lidt bedre. Et træningsgulv skal være noget, du kan stole på. Find mere viden om fitness gulve på www.sidea.dk.