Posted on

Møller & Mammen har alt, hvad du skal bruge af isenkram detaljer til hjemmet og virksomheden. De sælger bl.a. anverfer og møbelbeslag, bygningsbeslag og gardinstænger m.m. i butikken. Tjek det ud i dag og find, hvad du søger.

Hav styr på de små detaljer med anverfer i flere designs

Møller & Mammen har et stort udvalg af de små detaljer, som får ens hjem og kontor til at fungere, såsom dørhåndtag, beslag til skuffer, hængsler til skydedøre, stormkroge så ens vinduer ikke blæser op, gardinstænger, knager og meget mere. Hvis du bl.a. søger anverfer, så har de selvfølgelig også et stort udvalg af de klassiske modeller i messing, stål og hvidmalede, så der er noget for enhver smag. Anverfer findes i to forskellige tidsløse design. Der er den gamle model og så en model med gevindplade. Disse modeller findes så i forskellige metaller og med forskellig overfladebehandling. Det er en af de små ting, som gør hjemmet eller arbejdspladsen funktionelt, og som opretholder en høj æstetisk værdi. Der er mange forskellige smukke detaljer, som hver har deres historie og funktionalitet. Det er den slags, de sælger hos moller-mammen.dk. Du kan købe online og få leveret på 1-2 hverdage og vil helt sikkert kunne finde de rette ting til dit hjem. Deres medarbejdere er faguddannede og står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Læs mere om anverfer og andet udstyr til vinduer og døre på deres hjemmesiden.

Find alt i bygningsbeslag hos Møller & Mammen

Møller & Mammen har alt i bygningsbeslag til alle reparations- og byggeopgaver. De fører bl.a. hængsler, vinkelbeslag, hjul med og uden bremser, hyldeknægte, hængelåseblik og meget mere. Deres store udvalg gør det muligt for dig at klare alle opgaver, uanset om det drejer sig om at bygge eller reparere. De har også et stort udvalg af bygningsbeslag inden for forskellige kategorier. Du kan finde hjælp i butikken til dine opgaver i hjemmet eller virksomheden, uanset om du er professionel eller amatør. Når du skal bygge eller reparere, så er kvaliteten af dine bygningsbeslag afgørende for, om resultatet bliver godt. Du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde det helt rette produkt til din opgave. Det store udvalg af bygningsbeslag findes til gode priser i butikken og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at komme i mål med dine renoveringsopgaver i hjemmet. Hvis der skal repareres en væg, et møbel, en dør eller sættes hylder op på en væg, så er det den rette butik at kigge i. Find det helt rette produkt i butikken på Gothersgade med hjælp fra medarbejderne eller søg på moller-mammen.dk, hvor du også kan kontakte butikken via telefonen for at spørge om råd.