Posted on

Køb elektronik tilbehør og el-artikler hos Av-Cables.dk! Hos netop denne forhandler fås hele udvalget til nogle af landets bedste priser, der ligger langt under vejledende butikspriser. Mangler du for eksempel en LED projektør til forskellige former for arbejde i mørke? På www.av-cables.dk finder du alt, hvad du skal bruge til oplysning og projektioner.

LED projektør til udendørsbrug

En udendørs LED projektør fås til alle formål hos Av-Cables.dk. Er du for eksempel på udkig efter en LED projektør, der skal installeres permanent eller leder du efter en mobil version du kan flytte rundt på? Hos Av-Cables.dk fås det hele! Du finder ligeledes modeller med forskellige former for teknik. Vælg mellem en LED projektør med sensor, batteri eller forbindelse til stikkontakt, sådan at du kan vurdere, hvilken projektør, der passer dig bedst. For eksempel fungerer en LED projektør med sensor godt i indkørsler, garager eller andre steder, hvor man ofte befinder sig når det er mørkt. En LED projektør med stand egner sig derimod bedre til byggepladser eller udendørs byggeprojekter, der står på midlertidigt. Disse fås alle med forskellige antal Watt og lumen, sådan at de også varierer i styrke efter behov. Uanset hvilken LED projektør du vælger, er du dog sikret et produkt i høj kvalitet.

Nyd film og TV på et projektor lærred i hjemmet

Et andet produkt, der er at finde på www.av-cables.dk, er et projektor lærred. Et projektor lærred giver dig mulighed for at se film eller TV på den bedst mulige måde! Med et projektor lærred tager du nemlig biografen med hjem, så du kan se film på storskærm i hele huset — eller sågar udendørs! Et projektor lærred fås i mange forskellige størrelser, sådan at du hurtigt finder den model, der matcher dine mål og dine specifikke behov. Er du derfor filmentusiast, eller drømmer du bare om en lækker hjemmebiograf? Så er et projektor lærred det helt rigtige sted at kigge hen. Vælg mellem manuelle eller elektriske lærreder, der hver især har sine fordele. Et elektrisk projektor lærred er for eksempel velegnet til klasseværelser, auditorier eller lignende offentlige steder, hvor lærredet måske er installeret højt oppe eller på anden vis er svær at få adgang til. Et stort manuelt lærred er til gengæld et godt valg, hvis du ønsker en betagende filmoplevelse derhjemme. Udvalget af lærreder hos Av-Cables.dk er dog anbefalelsesværdigt uanset, hvilken model du leder efter. De fås ligeledes alle til priser, der ligger op til 60% under vejledende butikspriser, ligesom at der altid gives 60 dages fuld returret.