Posted on

Børnenes leg bør altid være i form af noget, de har det sjovest med. Du kan hos www.legebyen.dk finde et bredt udvalg af forskellige typer legetøj, så du er sikker på at finde noget til dine børn. De har blandt andet et udvalg af Rasmus Klump spil samt legetøj fra Dëna.

Spændende Rasmus Klump spil – populære hos børn såvel som voksne barnlige sjæle

Det er rart at se noget, man er vokset op med, blive videregivet til den nye generation. Det gælder blandt andet den søde Rasmus Klump. Du kan hos Legebyen.dk finde Rasmus Klump spil, der blandt andet inkluderer billedlotteri og puslespil. Der er mange forskellige typer Rasmus Klump spil, så du vil sikkert kunne finde noget til dine børn. De smarte spil med Rasmus Klump er en god måde at lære på. Der findes forskellige slags Rasmus Klump spil, men de er alle sjove, og der er også mulighed for at lære noget fra dem. Der er nemlig nogle læringsspil, der gør, dit barn blandt andet kan få en forståelse for tal med Rasmus Klump spil. Tag ind forbi www.legebyen.dk for at finde den rette til dine børn.

Dëna og deres stærke udvalg af legetøj fri for latex og PVC – Legebyen.dk

Legetøj der er sjovt og multifunktionelt kan ikke undværes, når barnet vokser op. Derfor vil det være ideelt for dig, at få legetøj fra Dëna, som du kan finde et udvalg af hos Legebyen.dk. Dëna er et spansk produceret mærke, der laver deres legetøj i 100 % silikone. Det er derfor også fri for PVC, ftalater, latex og BPVA. Derfor vil Dëna være helt ideelt til de helt små såvel som de lidt større børn. Desuden kan du lægge legetøj fra Dëna i opvaskemaskinen, mikrobølgeovnen og normal ovn. De kan derfor også være sjove som småkageforme. Da de ikke er vandholdige, vil Dëna også kunne bruges i badekarret. Du kan finde det helt rigtige legetøj fra Dëna, hvis du tager ind forbi www.legebyen.dk.