Posted on

Der er forskel på, hvad en container bruges til, men uanset hvad og hvor du skal bruge en container, så har www.dc-supply.dk det rette til dig. De har et udvalg af forskellige former for containere, der blandt andet inkluderer deres praktiske high cube container, der giver mere plads i toppen.

Stort udvalg af containere til utallige formål

Når du har brug for containere i forbindelse med et projekt, så er det altid en god ide, at du tænker på, hvad de skal bruges til. Du kan hos DC-Supply finde et bredt udvalg af forskellige typer containere, der hver især egner sig til forskellige formål. Og er det noget helt bestemt, du har brug for, hjælper de dig også gerne. De tilbyder nemlig at skræddersy en løsning til dig, så du er sikker på, at du har de rette containere til dit projekt. Deres containere er allerede brugt mange forskellige steder, og det er derfor også ideelt, at du tager et kig på deres udvalg af special løsninger. Her ser du nemlig alt, de kan gøre med containere, både i forhold til events, men også i forhold til f.eks. renovering af hjemmet. Tag ind forbi www.dc-supply.dk, så I sammen kan finde frem til den rette løsning til dig.

Få endnu mere plads med en high cube container

Skal du flytte noget højt i en container, men har du svært ved at finde de rette mål, så tag ind forbi DC-Supply. De har den perfekte løsning med en high cube container, der giver mere plads i toppen. En high cube container har faktisk hele 30 cm ekstra højde, som de kan tilbyde for deres 20 fods og 40 fods modeller. I en high cube container på 20 fod vil du altså have 5 m3 mere indhold i toppen. Uanset om du skal leje eller købe, så har DC-Supply det rette til dig med deres high cube container. Du kan også få en high cube container i en off-shore udgave med CSC-godkendelse til transport til søs. Den kan dog ikke lejes. Tag ind forbi www.dc-supply.dk og find flere oplysninger.