Posted on

Vil du gøre hjemmet mere sikkert? Så vil det være oplagt at påsætte en dørkæde på din hoveddør. På Møller & Mammen forhandler de dørkæder af højeste kvalitet. Derudover kan du også finde et bredt udvalg af låse og toiletlåse af forskellige typer. Det er altid rart at have en velfungerende toiletlås, der ikke binder, og som er nem at bruge for både børn og gæster.

Tyverisikre dørkæder i højeste kvalitet

Dørkæder er en god måde at tyverisikre din hoveddør og kan give en ekstra tryghed for familien. En dørkæde giver mulighed for at åbne døren, men uden at folk kan komme ind. Du har derfor mere kontrol over, hvem der kommer ind i hjemmet. På Møller & Mammen kan du også købe sikkerhedskæder til vinduet, så du kan åbne det, samtidig med at udefrakommende forhindres i at trænge ind. Dørkæderne du finder inde på www.moller-mammen.dk kommer i kraftigt forkromet messing. En dørkæde er et godt supplement til din almindelige dørlås og en billigere måde at øge sikkerheden derhjemme. Mangler du andre former for låse og sikkerhedskæder, kan du se resten af udvalget inde på Møller & Mammen webshop.

Toiletlåse af alle typer

Virker din toiletlås optimalt? Hvis ikke, så var det måske på tide at investere i en ny. Hos Møller & Mammen har de et stort udvalg af smarte og flotte toiletlåse. Uanset om du er til den gammeldags variant eller foretrækker en nyere toiletlås, så kan du uden tvivl finde en toiletlås, der passer ind. I sortimentet finder du både den nemme og drejelige toiletlås, men også toiletlåsen der kommer med kæde og beslag. Toiletlåsene kommer i mange forskellige design og materialer. Køb en toiletlås i enten messing, krom eller sort og vælg mellem en mat eller blank lakering. På www.moller-mammen.dk forhandler de toiletlåse fra kvalitetsmærker som Søe Jensen og Arne Jacobsen, hvor du er sikret at få en toiletlås med en lang levetid, der udadtil også vil være prydelig.