Posted on

Er det tid til at bygge dit eget home gym? Så har du brug for at vælge langtidsholdbar kvalitet. Sidea er et mærke, der er stiftet med udgangspunkt i en dyb passion til træning. Du finder bl.a. fitness måtter, vægtskiver og barbells hos Sidea.dk, som ikke blot sælger til hjemmetræneren. De har også et stort udvalg til erhverv.

Stort katalog med træningsudstyr fra bedste hylde

Det er nemmere at nå ens træningsmål, hvis man har stillet de bedste rammer op for en selv. Det er alt fra at have indtaget en nærende kost, der giver energi, til at have indbydende træningsudstyr. Sidea.dk har alt, du kommer til at få brug for til dit home gym. Deres træningsudstyr sidder lige i skabet. Køb rigs såvel som ankelvægte. Bestil kettlebells og vægtskiver i fantastisk kvalitet. Hvis der blot købes for mere end 999 kroner i en ordre, vil fragten være gratis i din ende. Udover et stærkt udvalg af træningsudstyr, så har de også en fantastisk blog, du kan finde masser af inspiration på. Hvis du har store ambitioner omkring dit home gym, så overvej at tage kontakt til personalet. Hos Sidea.dk vejleder de altid nært og i øjenhøjde. Få info om alt fra barbells og dumbells til vægtveste og ribbe. Alternativt, kan du læse mere om træningsudstyr på www.sidea.dk i de forskellige kategorier.

Bredt udvalg i fitness måtter inkl. tatamimåtter

Hvis man træner i sit eget hjem, er det vigtigt at tænke på gulvbelægning. Du skal selvfølgelig beskytte din ejendom såvel som det motionsudstyr, du benytter dig af. Sidea fitness måtter er oplagt til formålet. Køb f.eks. tatamimåtter i høj kvalitet online. Ønsker du sammenklappelige fitness måtter eller enkelt-bloks-måtter? I forhold til materialer, finder du kvaliteter som PVC og polyethylen i det brede katalog. Mange overser desværre denne vigtige del af træningen. Undgå uheld med fitness måtter af en seriøs kvalitet, der er specifikt designet til styrkeatleter.