Posted on

med et bredt udvalg af garn fra mærker som Navia garn, Snældan garn og Sandnes, er det som regel en let sag at købe det helt rigtige garn, man har brug for til ens næste strikkeprojekt, uanset om man skal strikke bløde sweatre, et par dejlige varme sokker eller et par vanter til vintermånederne. Webbutikken byder nemlig på gode indkøbsmuligheder i hyggelige omgivelser og er indrettet, så man med lethed finder frem til det garn, som har interesse.

Bestil Navia garn til et par lækre vintersokker

Skal du i gang med at strikke en dejlig blød sweater til én, du holder af, perfektegnet til lige nu, hvor temperaturen begynder at dale, eller måske et par bløde sokker til at hoppe i, når det for alvor bliver koldt, er Navia garn altid et godt valg til at strikke med. Kombinationen af en masse flotte og unikke farver, samt en blødhed der gør Navia garn helt uimodståeligt, sikrer at man nok skal få gevinst ud af den tid, man bruger på at strikke. Hos den danske forhandler www.sikigarn.dk finder du lige nu landets måske bedste udvalg inden for Navia garn, og kan bl.a. vælge imellem varianter som Fipa, Tinna, Uno, Duo og Trio. Navia garn stammer fra Færøerne og bærer da også præg af den færøske garnkultur, hvilket gør garnet utrolig smukt og unikt. Få et kig på kataloget med Navia garn hos Siki Garn & Helse allerede i dag.

Det er let at blive forelsket i Snældan garn

Et andet godt mærke, du finder hos Siki Garn & Helse, er Snældan garn. Samme høje kvalitetsniveau som gør sig gældende med garn fra Navia kataloget, er bestemt også at finde i dét med Snældan garn. Her kan man vælge imellem 1 trådet, 2 trådet og 3 trådet Snældan garn, og i hver underkategori med garn er der en masse lækre og unikke varianter at vælge imellem, og med sikkerhed også én der passer godt til det strikkeprojekt, som du skal i gang med.