Posted on

Bræt og Brikker fører spil til dine behov. En af de store titler er Bezzerwizzer. Når hele familien skal samle sig omkring spilbordet, så er det ofte en af udgaverne fra denne titel, der bliver taget frem. På braetogbrikker.dk kan du også købe produkter fra Monopoly, Varulv, Dixit og Matador. Bestil også puslespil og samlekort fra Magic the Gathering samt Pokemon.

Se udvalget af Bezzerwizzer udgivelser hos Bræt og Brikker

Bezzerwizzer kan vist roligt kategoriseres som et udfordrende selskabsspil. Det byder på masser af sjov, men også mulighed for at sætte hjernecellerne i gang. Ja, man har oftest en følelse af, at svaret er lige i baghovedet. Det er fordi, Bezzerwizzer spørgsmålene er lavet med største omhu. De dækker forskellige emner, så der er interesseemner for alle deltagere. Prøv Bezzerwizzer Ord, der giver en spændende ordmæssig udfordring. I kategorien finder du også klassikerne fra HINT som f.eks. HINT GO og HINT rød. Bezzerwizzer kan ligeledes købes i en populær familieudgave, som i dag findes i mange danske husholdninger. Skal du i sommerhus om lidt? Bestil Bezzerwizzer i dag, og få hurtig levering. Så kommer I også til at have noget hyggeligt at give jer til, selvom regnen fosser ned.

Puslespil til sommerhuset på braetogbrikker.dk

Puslespil skiller sig væsentligt ud fra andre typer spil. Her kæmper man ikke imod hinanden, men man arbejder sammen for at nå et mål. Man vinder ikke, men ikke desto mindre er det yderst tilfredsstillende at blive færdig med et puslespil, man har brugt mange kræfter på. Alt efter alder og tålmodighed er der nogle forskellige typer puslespil, som kunne være interessante på braetogbrikker.dk. For de fleste er puslespil på 500 eller 1.000 brikker perfekte. De giver stadigvæk en udfordring. Man lægger dem ikke bare lige på en time (medmindre man er rigtig hurtig!), men det ender sjældent i tårer og hejsning af det hvide flag.

Find puslespil og selskabsspil til hjemmet eller til sommerhuset på braetogbrikker.dk. Overvej Bezzerwizzer, Catan, Matador m.m.