Posted on

Hos WinnerPlus kan du finde et stort udvalg af hunde- og kattefoder. Læs bl.a. om hundefoder til hundeopdrættere samt om vådfoder til katte her.

WinnerPlus hundefoder til hundeopdrætter er i en fantastisk kvalitet

Hvis man har en hundekennel, så skal man have styr på sit foder, for det er en enormt vigtig del af det at opdrætte hunde. Der findes mange fodertyper til hunde i forskellige aldre, og hos WinnerPlus finder du en pakke af hundefoder til hundeopdrættere, som er sammensat helt specielt til hundenes forskellige alderstrin. Der er fire forskellige slags hundefoder til hundeopdrættere: en til digende tæver og hvalpe med andekød og omega 3/6 fedtsyrer. Den næste fodertype er til de unge hunde fra 3 måneders alderen, som har et lavt proteinindhold og et fedtindhold på 17 %, hvilket er det passende for hundes sunde vækst. Det indeholder kylling og laks. Siden er der Winner Plus Adult Sport, som er til den voksne hund, der har brug for ekstra energi. Den sidste fodertype er et foder specielt til allergiske hunde, der ikke tåler de gængse animalske proteinkilder, og som derfor kun indeholder svinekød. Læs mere om hundefoder til hundeopdrætter på www.winnerplus.dk.

Smagfuldt vådfoder til katte uden gluten og ris via winnerplus.dk

Hos WinnerPlus kan du også finde kattemad. De har et kæmpe udvalg af vådfoder til katte, som er lavet af 100 % kød. De indeholder ingen GMO, ingen korn, ingen gluten, soya eller ris og består af 100 % kød i bouillon. Du kan være sikker på, at din kat vil elske de forskellige slags fodertyper, som sælges i sortimentet. Der er masser af vådfoder til katte, som føres til gode priser, og der findes kødtyper som oksekød, and, kylling, hjerte og meget mere. Katte elsker vådfoder, som ofte indeholder mere smag end tørfoder, da det kan holde sig friskt i dåsen. De forskellige slags foder føres til gode priser, og du kan uden tvivl finde et foder i butikken, som din kat vil elske uanset dens størrelse og type. Har du kat i lejlighed eller i hus? Uanset hvad, så skal den leve godt! Læs om vådfoder til katte på winnerplus.dk.